Aanbod

Wat kan Concept On Stage u bieden!

Theaterproducties van Concept On Stage verbinden, inspireren, vermaken en laten ontmoeten.

Theater heeft vaak iets magisch en een voorstelling kun je mooi, komisch, serieus, inspirerend of emotioneel vinden. Meestal raakt het je persoonlijk en dat is precies wat wij met Concept On Stage beogen. Ons doel is voorstellingen op een dusdanige inspirerende en vermakende wijze op de planken te brengen om een gezamenlijke consensus en mindset binnen alle geledingen van een bedrijf of organisatie te bereiken door verbindingen te leggen en te ontmoeten.

De trainingen en voorstellingen in theatervorm van Concept On Stage zijn interactief, inhoudelijk sterk en worden met een flinke dosis cabaret en humor gebracht. In verschillende trainingsvormen brengen acteurs scènes op de planken, met de opdracht aan het publiek om als groep interactief deel te nemen aan de voorstelling, veilig vanuit de eigen stoel. Op deze manier kom je samen tot ideeën die met elkaar worden gedragen en de volgende dag al in de praktijk kunnen worden gebracht.

Hieronder vind u diverse mogelijkheden die Concept On Stage u kan bieden. Voor meer informatie over deze specifieke producties klikt u op de button.

     

     

Concept Events

Naast complete theaterproducties die Concept On Stage samen met u zowel inhoudelijk als productioneel creëert is het ook mogelijk om ons in te zetten voor alleen dat laatste gedeelte. Uw eigen bedrijfsevent wordt dan inhoudelijk door u bepaald maar wordt volledig audiovisueel ondersteund door ons. Wij verzorgen verder de regie en het timemanagement van uw event. Dit doen wij onder de noemer Concept Events!