Van harte welkom !

We worden met z’n allen steeds ouder en zullen er dus voor moeten zorgen dat we ‘gezond’ en met plezier aan het werk blijven. Het is als bedrijf ook belangrijk om medewerkers te blijven motiveren en duurzaam inzetbaar blijven. Maar hoe doe je dat? Hoe geef je leidinggevenden en medewerkers concrete handvatten en zet je belangrijke gevoelige onderwerpen binnen je bedrijf, zoals werkstress, pesten, alcohol op het werk of veiligheid  op de kaart?

Arbo On Stage organiseert regie-theatervoorstellingen & trainingen waarin acteurs op het toneel herkenbare, actuele en op het bedrijf toegeschreven scènes spelen. Dit doen zij bijvoorbeeld in de rol van leidinggevende en medewerker of medewerkers onder elkaar. Deelnemers worden tijdens de voorstelling actief betrokken en kunnen vanuit hun luie stoel hun mening veilig inbrengen vanuit de zaal. De acteurs improviseren op basis van deze input en beelden op een ludieke wijze de gewenste (verander) doelen uit, zodat er een gezamenlijke consensus en mindset ontstaat. Op deze manier worden zij op een doelgerichte, praktische en humoristische manier op bijv. communicatieve vaardigheden getraind.

Nieuws

8 februari 2017

Relatie Evenement De Bedrijfspoli op 4 april

Arbo On Stage verzorgt wederom een groots relatie evenement voor de Bedrijfspoli![meer...]


7 februari 2017

WerkConferentie voor SKBO

In navolging van het in oktober 2016 verzorgde RegieTheater werd er op 18 januari een WerkConferentie georganiseerd voor SKBO uit Oss. Een mooie afsluiter van dit traject waarmee SKBO een mooie stap h[meer...]


7 februari 2017

RegieTheater Workshop voor Lister

Nieuwe workshop RegieTheater op nieuwjaarsbijeenkomst van Lister te Utrecht.[meer...]


23 november 2016

Verslag Nijmegen Business Ontbijtbijeenkomst

Verslag van de ontbijtbijeenkomst over Psychosociale Arbeidsbelasting[meer...]


31 augustus 2016

Arbo On Stage onderdeel van groots Mix & Match evenement

Mix & Match evenement van ION in samenwerking met Werkbedrijf Rijk van Nijmegen[meer...]